tiistaina, toukokuuta 08, 2007

Maailma kylässä: Dirty Babylon Breaker

Tässä on juuri tullut Maailma kylässä -festarin tiedote. Olen blogannut tästä tapahtumasta aiemmin. Ja tässä vielä turvaohjeita eksymistä pelkääville.

Sääli että ranskalaisryhmä perui, mutta eiköhän tämä toinenkin ole hieno juttu. Ja pikaista paranemista päätähdelle.

Maailma kylässä on yksi stadilaisten lasten ja aikuisten kevään huippujuttuja. Tavataan siis siellä!




Babylon Circus vaihtui Dirty Babylon Breakeriin


Kaisaniemen puistossa toukokuun viimeisenä viikonloppuna järjestettävän Maailma kylässä -festivaalin esiintyjäksi kiinnitetty ranskalainen Babylon Circus on perunut esiintymisensä laulajan vakavasta sairastumisesta johtuen. Babylon Circus korvataan emobändin sivuprojektilla Dirty Babylon Breaker (A Babylon Circus Experience).

Dirty Babylon Breaker (A Babylon Circus Experience) soittaa kymmenen vuotta eri puolilla maailmaa kiertänyttä Babylon Circusia rockimpaa ja hiphopimpaa musiikkia. Mukana on yhä runsaasti reggae-elementtejä punk-asennetta unohtamatta. Bändin jäsenistä suurin osa on Babylon Circusin kokeneita muusikoita. Beastie Boysista, The Clashista ja Babylon Circusista vaikutteita ammentava Dirty Babylon Breaker on ehtinyt niittää mainetta erityisesti Länsi-Euroopassa. Kymmenhenkiseltä bändiltä on luvassa energiset ja valloittavat keikat sekä festivaalilla Kaisaniemen puistossa että festivaaliklubilla Nosturissa.

Dirty Babylon Breaker (A Babylon Circus Experience) la 26.5. klo 17 Kaisaniemen puiston Savanni-lavalla ja klo 23 festivaaliklubilla Nosturissa.
Maailma kylässä -festivaali järjestetään 26.-27.5. Kaisaniemen puistossa. Päivätapahtumaan on vapaa pääsy, liput Nosturiin kahdeksan euroa Tiketistä.

Festivaalin koko ohjelma-aikataulu täällä.

Ei kommentteja: