perjantaina, huhtikuuta 13, 2007

Eväät mukaan. Keith Haring Krunikassa.

Hello, hello, hello! (Mistä tuli mieleen vanha puoliksi brittivitsi: Where is the cat? Vastaus tän bloggauksen lopussa josset muista.)

Lähdin Lontooseen, siksi tuli pieni väli tähän päivitykseen. Mutta tämä bloggaus koskee ainaista pohdintaa ruokailusta. Mitä syödä, mistä eväät?

Juniorin kanssa liikkuessa on syötävä usein, jotta pystyy estämään känkkäränkkäkohtaukset. Mutta silti ei kannata syödä turhan hienosti ja kalliisti. Paitsi että siihen uppoaa paljon rahaa, eväiden kanssa on myös kiva pärjätä. Eikä kaikkia eväitä tarvitse ottaa kotoa mukaan, vaan niitä voi ostaa matkan varrelta.

Ja ne eväät voivat olla myös terveellisiä. Älä siis roudaa mukanasi puolentoistalitran limuja ja säkillisiä chipsejä, vaan mieti jotain muuta.



Helsingissä on jo kiitettävän tiheässä etnisiä ruokakauppoja. Niiden valikoimiin kuuluu huimat kasat erilaisia pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä.



Reilua luomusuklaata! Ihanaa. Älä välitä vaikka se maksaakin enemmän kuin tavallinen riistosuklaa. Syö sitä harvemmin.

Näitä saa ihan tavallisista hyvin varustetuista marketeista. Jos ei saa, vaadi. Niin ne valikoimat kasvavat, kun asiakkaat neuvovat.

Tuo on suosikkimakuni: appelsiini-jugurtti. Vai olisiko se tummimmista tummin suklaa? Ei kun chili... Noloa, mutta ihan pienet Juniorit eivät yleensä piittaa näistä erityismauista. Mutta täytyyhän aikuistenkin saada energiaa.


******
******

Lopuksi pieni hauska detalji: Onko Keith Haring käynyt Kristaninkadulla?




... the cat is in the moon!

Ei kommentteja: